Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
Blog posts tagged in Δράση

Την Παρασκευή 5/06 μια μικρή αντιπροσωπεία παιδιών του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά” για να παραδώσουν παιχνίδια, ρουχισμό και είδη βρεφανάπτυξης. Οι άνθρωποι του συλλόγου μας υποδέχθηκαν στο Σπίτι της Αγκαλιάς, έναν χώρο φιλόξενο και γεμάτο παιχνίδια. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί και την τελευταία δράση αλληλεγγύης για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια.

 

Hits: 541
0

Σήμερα 14/05 μια αντιπροσωπεία παιδιών από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του σχολείου μας ανέλαβαν μια σημαντική αποστολή. Επισκέφθhκαν την Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας” στον Άλιμο για να παραδώσουν δύο στρώματα, χρήσιμα για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο κέντρο. Τα παιδιά έμειναν κατενθουσιασμένα από την παιδική χαρά της Παιδόπολης...Το αίτημά τους ήταν ομαδικό: “Θέλουμε κι εμείς ένα τραμπολίνο!!!”

 

Hits: 503
0

Την Τετάρτη 6/05 τα παιδιά του νηπιαγωγείου συμμετείχαν για δεύτερη χρονιά στην πολιτιστική-περιβαλλοντική δράση του ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ. “Τα παιδία παίζει...ο Εθνικός Κήπος ζωντανεύει”. Αρχικά περιηγηθήκαμε στα διάφορα αξιοθέατα του κήπου και εξερευνήσαμε τις φυσικές του ομορφιές. Στη συνέχεια υποδυθήκαμε τα διάφορα στοιχεία της φύσης μέσα από θεατρικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση του γλυκύτατου δασκάλου Λάκη Κουρετζή και των συνεργατών του, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν με μουσική και εντυπωσιακές στολές. Η εμπειρία θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη!

 

Hits: 455
0