Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
Blog posts tagged in Θέατρο

Η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου της “ΦΩΤΕΙΝΗΣ” πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Δασκάλες και μαθητές έβαλαν τα δυνατά τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σκηνικά, ρούχα, χορογραφίες, θεατρικά και μουσικές ήταν όλα έτοιμα στην ώρα τους για τη μεγάλη στιγμή! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μερικά στιγμιότυπα από την προετοιμασία της γιορτής. Και έπεται συνέχεια...

 

Hits: 474
0

Σήμερα Τρίτη 19/05 οι μαθητές του νηπιαγωγείου και του προνηπίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Το Άσπρο Καπέλο», ένα συμβολικό παραμύθι που παροτρύνει τα παιδιά να επιλέγουν εκείνο που είναι σημαντικό για την καρδιά τους. Η θεατρική ομάδα “Μικρή Περιπλάνηση” γέμισε το σχολείο της “ΦΩΤΕΙΝΗΣ” με χρώματα και μουσικές, και έδωσε την ιδέα στους μαθητές να φτιάξουν τα καπέλα που θα ήθελαν να φοράνε κάθε πρωί για να είναι η ημέρα τους γεμάτη χαρά.

 

Hits: 332
0

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΙ! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στο προπρονηπιακό τμήμα κλείσαμε την ενότητα “το σώμα μου” με μια ακόμη γιορτή, γεμάτη παιχνίδια και διασκέδαση. Οι γονείς των μικρών μας μαθητών ήταν και πάλι εκεί. Αυτή τη φορά, όμως, τα παιδιά τους φύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη για το τέλος! Έβαλαν τις στολές τους και δραματοποίησαν την ιστορία “Ο Μαγικός Πύραυλος” φωτίζοντας τη θεατρική σκηνή του σχολείου με το υποκριτικό τους ταλέντο. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την καλή τους διάθεση και την υποστήριξή τους.

 

Hits: 299
0

Πώς θα ήταν ο κόσμος αν τον φτιάχναμε από την αρχή; Την Παρασκευή 24/04 τα παιδιά του νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν το θέατρο Πόρτα για να παρακολουθήσουν την παράσταση “Το παιδί και τα μάγια”. Ένα θεατρικό δρώμενο με κίνηση και ζωντανή μουσική που αφηγείται με χιούμορ το όνειρο ενός αγοριού το οποίο γκρεμίζει τον κόσμο που του επιβάλλεται και τον ξαναστήνει από την αρχή! Τα παιδιά αποτύπωσαν στις ζωγραφιές τους τη θεατρική τους εμπειρία.

 

Hits: 305
0