Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
Blog posts tagged in γονείς

 

Τη Δευτέρα 29/06 οι γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου παρακολούθησαν στο χώρο του σχολείου τα καθιερωμένα “ανοιχτά” μαθήματα Γαλλικών, Μουσικής και Αγγλικών. Ήταν μια εκδήλωση όπου οι μικροί ξάφνιασαν με τα ταλέντα και τις γνώσεις τους. Η συγκίνηση των γονιών ήταν εμφανής καθώς έτσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης των παιδιών τους. Ευχόμαστε, λοιπόν, στους απόφοιτους του σχολείου μας καλή πρόοδο στη συνέχεια της πορείας τους. Η αγκαλιά μας θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλα τα “Φωτεινάκια”.

 

Hits: 461
0

Το σχολείο της “ΦΩΤΕΙΝΗΣ” άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους γονείς των μαθητών του προνηπίου και του νηπιαγωγείου. Αυτή τη φορά το θέμα του “Ανοιχτού Σχολείου” ήταν η Άνοιξη. Μαμάδες και μπαμπάδες έβαλαν τα δυνατά τους και έφεραν εις πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές που τους αναθέσαμε. Άριστα δέκα, λοιπόν, σε όλους τους μαθητές, μικρούς και μεγάλους, και ένα μεγάλο μπράβο για τη δημιουργική και παιγνιώδη διάθεση. Και του χρόνου!

 

Hits: 261
0

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΙ! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στο προπρονηπιακό τμήμα κλείσαμε την ενότητα “το σώμα μου” με μια ακόμη γιορτή, γεμάτη παιχνίδια και διασκέδαση. Οι γονείς των μικρών μας μαθητών ήταν και πάλι εκεί. Αυτή τη φορά, όμως, τα παιδιά τους φύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη για το τέλος! Έβαλαν τις στολές τους και δραματοποίησαν την ιστορία “Ο Μαγικός Πύραυλος” φωτίζοντας τη θεατρική σκηνή του σχολείου με το υποκριτικό τους ταλέντο. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την καλή τους διάθεση και την υποστήριξή τους.

 

Hits: 299
0