Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
Blog posts tagged in kindergarten

Η σχολική ζωή ξεκίνησε ξανά.
Ευχόμαστε στους αγαπημένους μας μαθητές, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς μια ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με διάθεση για πρωτοτυπία, πειραματισμούς και ανακαλύψεις.

 

Hits: 634
0

Η σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της και η δουλειά των μικρών κηπουρών αφήνει το λαχανόκηπο του σχολείου μας γεμάτο με νόστιμους και λαχταριστούς καρπούς. Φεύγουμε λοιπόν για διακοπές γεμάτοι ικανοποίηση για να επανέλθουμε του χρόνου ακόμα πιο παραγωγικοί!!

 

Hits: 665
0

Σήμερα Δευτέρα 29/06 οι μαθητές του προνηπίου επισκέφθηκαν το Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιας Χελώνας στη Γλυφάδα για να δουν από κοντά τις τραυματισμένες και άρρωστες χελώνες.
Το Κέντρο είναι από τα πρώτα οργανωμένα “νοσοκομεία” για θαλάσσιες χελώνες στη Μεσόγειο. Τα παιδιά ενημερώθηκαν μέσα από βίντεο για τους κινδύνους που διατρέχουν οι θαλάσσιες χελώνες και έδωσαν την υπόσχεση να μεταδώσουν το μήνυμα της προστασίας τους σε συγγενείς και φίλους.

 

Hits: 767
0

Η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου της “ΦΩΤΕΙΝΗΣ” πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Δασκάλες και μαθητές έβαλαν τα δυνατά τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σκηνικά, ρούχα, χορογραφίες, θεατρικά και μουσικές ήταν όλα έτοιμα στην ώρα τους για τη μεγάλη στιγμή! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μερικά στιγμιότυπα από την προετοιμασία της γιορτής. Και έπεται συνέχεια...

 

Hits: 877
0

Την Τρίτη 23/06 τα παιδιά του νηπιαγωγείου πήγαν εκδρομή στο “Άλσος της Ν. Σμύρνης” . Μετά τις εντατικές πρόβες για την καλοκαιρινή μας γιορτή ήρθε η ώρα για παιχνίδια και αθλοπαιδειές. Και επειδή ο καθαρός αέρας ανοίγει την όρεξη, προνοήσαμε και πήραμε όλα τα απαραίτητα για ένα ομαδικό πικ-νικ!

 

Hits: 631
0