Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
Blog posts tagged in Καλοκαίρι

Έφθασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Το δροσιστικό έθιμο του “μπουγελώματος” αποτελεί πλέον μια από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις του σχολείου μας. Τα νεροπίστολα “άναψαν” και οι βολές ήταν δύσκολο να αποφευχθούν. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ...δροσιστικό!! Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

 

Hits: 720
0

Το Σάββατο 20/6/2015 οι μαθητές του προπρονηπιακού τμήματος, του προνηπίου και του νηπιαγωγείου παρουσίασαν σε γονείς, φίλους και συγγενείς την καλοκαιρινή τους γιορτή με θέμα “Παλιά Αθήνα”και μας έκαναν να συγκινηθούμε και να διασκεδάσουμε καθώς αναβίωσαν με χιούμορ και ευαισθησία μια αγαπημένη εποχή.

 

 

Hits: 634
0

Τη Δευτέρα 8/06 οι μαθητές του μεταβρεφικού τμήματος προσκάλεσαν τους γονείς τους σε μια ανοιχτή γιορτή, που ετοίμασε το καλλιτεχνικό εργαστήρι “Έκφρασις”, με θέμα το καλοκαίρι. Γονείς και παιδιά μοιράστηκαν στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας μέσα από μουσικοκινητικές δραστηριότητες και ενδυνάμωσαν τη σχέση τους με ασκήσεις εμπιστοσύνης. Τα παιδιά πήραν τις ρόδες τους και πήγαν τους γονείς τους μια βόλτα στη “θάλασσα”, οι οποίοι και τους εμπιστεύθηκαν με κλειστά τα μάτια. Ευχαριστούμε τους συντελεστές του μουσικοκινητικού προγράμματος “Μουσικούλες με τη Ρίκα” για τη δημιουργική συνεργασία μας και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη.

 

Hits: 688
0