Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
Blog posts tagged in Γιορτή

Το Σάββατο 20/6/2015 οι μαθητές του προπρονηπιακού τμήματος, του προνηπίου και του νηπιαγωγείου παρουσίασαν σε γονείς, φίλους και συγγενείς την καλοκαιρινή τους γιορτή με θέμα “Παλιά Αθήνα”και μας έκαναν να συγκινηθούμε και να διασκεδάσουμε καθώς αναβίωσαν με χιούμορ και ευαισθησία μια αγαπημένη εποχή.

 

 

Hits: 447
0

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΙ! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στο προπρονηπιακό τμήμα κλείσαμε την ενότητα “το σώμα μου” με μια ακόμη γιορτή, γεμάτη παιχνίδια και διασκέδαση. Οι γονείς των μικρών μας μαθητών ήταν και πάλι εκεί. Αυτή τη φορά, όμως, τα παιδιά τους φύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη για το τέλος! Έβαλαν τις στολές τους και δραματοποίησαν την ιστορία “Ο Μαγικός Πύραυλος” φωτίζοντας τη θεατρική σκηνή του σχολείου με το υποκριτικό τους ταλέντο. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την καλή τους διάθεση και την υποστήριξή τους.

 

Hits: 299
0

Η νεραϊδούλα της Άνοιξης μεταμόρφωσε τα παιδιά του μεταβρεφικού σε μελισσούλες και πασχαλίτσες και τα οδήγησε στο μαγικό πάρκο. Ακολουθώντας το πράσινο μονοπάτι παρατήρησαν τη φύση, τραγούδησαν και χόρεψαν τον τρελό χορό της Άνοιξης όπως τους τον έμαθε η νεραϊδούλα πριν τους ξανακάνει παιδιά για να χαρούν τις κούνιες και τα παιχνίδια!

 

Hits: 286
0