Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
Blog posts tagged in σχολείο

Η σχολική ζωή ξεκίνησε ξανά.
Ευχόμαστε στους αγαπημένους μας μαθητές, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς μια ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με διάθεση για πρωτοτυπία, πειραματισμούς και ανακαλύψεις.

 

Hits: 634
0

Έφθασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Το δροσιστικό έθιμο του “μπουγελώματος” αποτελεί πλέον μια από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις του σχολείου μας. Τα νεροπίστολα “άναψαν” και οι βολές ήταν δύσκολο να αποφευχθούν. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ...δροσιστικό!! Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

 

Hits: 720
0

Το Σάββατο 20/6/2015 οι μαθητές του προπρονηπιακού τμήματος, του προνηπίου και του νηπιαγωγείου παρουσίασαν σε γονείς, φίλους και συγγενείς την καλοκαιρινή τους γιορτή με θέμα “Παλιά Αθήνα”και μας έκαναν να συγκινηθούμε και να διασκεδάσουμε καθώς αναβίωσαν με χιούμορ και ευαισθησία μια αγαπημένη εποχή.

 

 

Hits: 634
0

 

Σήμερα Τρίτη 30/06 οι μαθητές του νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο του εργοταξίου με τη βοήθεια του εποπτικού εξοπλισμού και είδαν από κοντά τις κατασκευαστικές εργασίες που λαμβάνουν χώρα. Στις ζωγραφιές τους είχαν την ευκαιρία να συμπληρώσουν το σχέδιο του αρχιτέκτονα με τις δικές τους ιδέες για τη διαμόρφωση του χώρου. Έφυγαν χαρούμενα και γεμάτα όνειρα για τα παιχνίδια που θα κάνουν στο λαβύρινθο, στο ποταμάκι και στους άλλους χώρους του πάρκου όταν αυτό ολοκληρωθεί.

 

Hits: 818
0

Σήμερα Δευτέρα 29/06 οι μαθητές του προνηπίου επισκέφθηκαν το Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιας Χελώνας στη Γλυφάδα για να δουν από κοντά τις τραυματισμένες και άρρωστες χελώνες.
Το Κέντρο είναι από τα πρώτα οργανωμένα “νοσοκομεία” για θαλάσσιες χελώνες στη Μεσόγειο. Τα παιδιά ενημερώθηκαν μέσα από βίντεο για τους κινδύνους που διατρέχουν οι θαλάσσιες χελώνες και έδωσαν την υπόσχεση να μεταδώσουν το μήνυμα της προστασίας τους σε συγγενείς και φίλους.

 

Hits: 767
0