Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
Blog posts tagged in παιδικός σταθμός


Αυτόν τον καιρό στις τάξεις του προνηπίου και του νηπιαγωγείου παίζουμε με τα σχήματα και τα χρώματα. Τα παιδιά έψαξαν παντού και ανακάλυψαν ότι η πιο γευστική κρυψώνα τους ήταν η τετράγωνη πολύχρωμη πίτσα που έφτιαξαν με τα χεράκια τους.

 

Hits: 542
0

Η σχολική ζωή ξεκίνησε ξανά.
Ευχόμαστε στους αγαπημένους μας μαθητές, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς μια ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με διάθεση για πρωτοτυπία, πειραματισμούς και ανακαλύψεις.

 

Hits: 596
0

Έφθασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Το δροσιστικό έθιμο του “μπουγελώματος” αποτελεί πλέον μια από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις του σχολείου μας. Τα νεροπίστολα “άναψαν” και οι βολές ήταν δύσκολο να αποφευχθούν. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ...δροσιστικό!! Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

 

Hits: 686
0

Η σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της και η δουλειά των μικρών κηπουρών αφήνει το λαχανόκηπο του σχολείου μας γεμάτο με νόστιμους και λαχταριστούς καρπούς. Φεύγουμε λοιπόν για διακοπές γεμάτοι ικανοποίηση για να επανέλθουμε του χρόνου ακόμα πιο παραγωγικοί!!

 

Hits: 623
0

Το Σάββατο 20/6/2015 οι μαθητές του προπρονηπιακού τμήματος, του προνηπίου και του νηπιαγωγείου παρουσίασαν σε γονείς, φίλους και συγγενείς την καλοκαιρινή τους γιορτή με θέμα “Παλιά Αθήνα”και μας έκαναν να συγκινηθούμε και να διασκεδάσουμε καθώς αναβίωσαν με χιούμορ και ευαισθησία μια αγαπημένη εποχή.

 

 

Hits: 585
0