Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.

Κοινωνικές Δράσεις

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα προπρονήπια ανέβηκαν στο φορτωμένο με τρόφιμα σχολικό λεωφορείο και επισκέφθηκαν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ''Κιβωτός του Κόσμου''.

Εκεί, αφού δασκάλες και παιδιά τους υποδέχτηκαν με χαρά, χόρεψαν και έπαιξαν και έκαναν νέους φίλους από διάφορες χώρες του κόσμου!

Hits: 668
0

Σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, παραδώσαμε όλα τα είδη τροφίμων, ιματισμού και παιχνιδιών που συγκεντρώθηκαν από εσας όλον αυτόν τον καιρό στον Σύλλογο Προστασίας Αγγένητου Παιδιού '' Η Αγκαλιά'', χαρίζοντας πολλά χαμόγελα.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την γενναιοδωρία και την αλληλεγγύη που επιδεικνύετε σε κάθε ευκαιρία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Hits: 643
0


Την Τρίτη 31/05 μια μικρή αντιπροσωπεία παιδιών από τα τμήματα του προπρονηπίου, του προνηπίου και του νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά” για να προσφέρουν ρούχα και παιχνίδια.

Hits: 708
0


Το σημαντικό είναι να νοιάζεσαι, να προσπαθείς, να μοιράζεσαι, να ανοίγεις την καρδιά σου. Οι μικροί μας μαθητές το έκαναν πράξη στη Χριστουγεννιάτικη δράση μας. Νοιάστηκαν για τα παιδιά που υπάρχουν γύρω τους και θέλησαν να μοιραστούν μαζί τους τα παιχνίδια και τα ρούχα τους. Προσπάθησαν και τα κατάφεραν να τακτοποιήσουν μόνα τους τα τρόφιμα σε κιβώτια. Άνοιξαν την καρδιά τους και ζωγράφισαν ευχές αγάπης και ελπίδας για να τα στολίσουν. Και έτσι με λίγη κούραση αλλά με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τα παρέδωσαν στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, στο ΚΑΠΠΗ του Δήμου Αλίμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Σώστη, οι οποίοι με τη σειρά τους τα προσέφεραν σε οικογένειες που χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Hits: 588
0


Σήμερα 21/10 μια μικρή αντιπροσωπεία μαθητών του σχολείου της “Φωτεινής” επισκέφθηκε την “Κιβωτό του Κόσμου” για να προσφέρει τρόφιμα, παιδικά ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. Τα παιδιά και οι δασκάλες του παιδικού σταθμού της Κιβωτού μας υποδέχτηκαν γεμάτοι χαρά για να παίξουμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Συγκινηθήκαμε με τις παιδικές ζωγραφιές που μας χάρισαν, με τα χαμόγελα και τις αγκαλιές που ανταλλάξαμε.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Hits: 475
0