Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.

Αρθρογραφία

Χρήσιμες συμβουλές

 

Η άσκηση είναι τρόπος ζωής, είναι χαρά, παιχνίδι, εκτόνωση και υγεία. Σε λογικά πλαίσια είναι αναγκαία. Όμως για να είναι οι γονείς σίγουροι για αυτά που συμβαίνουν, πρέπει να τηρούνται κάποιοι γενικοί κανόνες ασφαλείας.

Hits: 512
0


Τη Δευτέρα 11/01 παρακολουθήσαμε την ημερίδα με θέμα “Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyberbullying” που διοργάνωσε ο Δήμος Π.Φαλήρου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και βασικό ομιλητή τον κ. Σφακιανάκη. Ως διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας τα τελευταία 20 χρόνια έχει καταφέρει μαζί με το επιτελείο του, μέσα από το ερευνητικό έργο και τη δημιουργία κατάλληλων λογισμικών εργαλείων, να βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας.

Hits: 319
0

Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας www.fotini.gr αναβαθμίστηκε λειτουργικά και αισθητικά και υιοθετεί πλέον μια σύγχρονη δομή, που επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση και ανταποκρίνεται πλήρως σε όλους τους τύπους συσκευών (pc, tablets, smartphones) στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να περιηγηθείτε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας για να γνωρίσετε την εκπαιδευτική μας προσέγγιση καθώς και τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία του σχολείου και μας οδηγούν στο έργο μας.

Hits: 322
0