Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
ΦΩΤΕΙΝΗ - Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

ΦΩΤΕΙΝΗ - Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

Ένα σχολείο για παιδιά της πιο ευαίσθητης και καθοριστικής ηλικίας που λειτουργεί με αγάπη, σεβασμό και γνώση και συνεργάζεται στενά με τους γονείς.
Στηρίζουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια κάθε παιδιού να μάθει ώστε να αναπτύξει το ιδιαίτερο δυναμικό του και να εξελιχθεί σε ένα άτομο το οποίο, έχοντας επίγνωση του εαυτού του και του κόσμου που το περιβάλλει, είναι ικανό να δραστηριοποιείται δημιουργικά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 οι μεγάλοι μαθητές του προπρονηπίου, του προνηπίου και του νηπιαγωγείου συγκεντρώθηκαν στον πολυχώρο δραστηριοτήτων για να παρακολουθήσουν τον ετήσιο αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Hits: 95
0

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 τα προνήπια επισκέφθηκαν το ''Παλάτι του θυμού'' στο αγαπημένο μας ''Μουσείο Συναισθημάτων''.

Hits: 68
0

Τα παιδιά της ''ΦΩΤΕΙΝΗΣ'' περίμεναν τον Άη Βασίλη νωρίς φέτος τα Χριστούγεννα.
Με ένα γράμμα μας ενημέρωσε οτι θα επισκεπτόταν το σχολείο μας την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2019 με σκοπό να μας γνωρίσει και να μας δώσει δώρα!

Hits: 160
0

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 έχοντας συγκεντρώσει στο σχολείο μας πληθώρα από γάλατα εβαπορέ..

Hits: 128
0

Μια σπουδαία αποστολή ανέλαβαν και τη δεύτερη μέρα ''Ανοικτού Σχολείου'' οι γονείς και τα παιδιά της ''ΦΩΤΕΙΝΗΣ'' με τον Άη Βασίλη να ζητά τη βοήθειά τους για να διώξουν τα άτακτα καλικαντζαράκια!

Hits: 126
0