Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
ΦΩΤΕΙΝΗ - Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

ΦΩΤΕΙΝΗ - Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

Ένα σχολείο για παιδιά της πιο ευαίσθητης και καθοριστικής ηλικίας που λειτουργεί με αγάπη, σεβασμό και γνώση και συνεργάζεται στενά με τους γονείς.
Στηρίζουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια κάθε παιδιού να μάθει ώστε να αναπτύξει το ιδιαίτερο δυναμικό του και να εξελιχθεί σε ένα άτομο το οποίο, έχοντας επίγνωση του εαυτού του και του κόσμου που το περιβάλλει, είναι ικανό να δραστηριοποιείται δημιουργικά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο του <<Μαθαίνω εναλλακτικά, μαθαίνω φυσικά>> μεταφερθήκαμε στην παραλία του Αλίμου. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και τους γονείς στο υπαίθριο μάθημά μας!

Hits: 87
0

Τα παιδιά του προπρονηπιακού ετοίμασαν μια “ανοιξιάτικη” πίτσα…

Hits: 74
0

Οι μελισσούλες της “ΦΩΤΕΙΝΗΣ” ξεκίνησαν το ταξίδι τους μαζί με την ομάδα του “TheBeeCamp” με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο των μελισσών.

Hits: 78
0

O Χειμώνας έφυγε και ο ερχομός της Άνοιξης μας πλημμύρισε με τα αρώματα και με τα χρώματα της. Αρχίσαμε λοιπόν να φροντίζουμε και να προετοιμάζουμε τον κήπο μας. Και τι δεν φυτέψαμε!Ντομάτες, κολοκύθια, πιπεριές, μαρούλια, αγγούρια, πατάτες και φυσικά δροσερά φρούτα ( πεπόνι και καρπούζι) για το καλοκαιράκι!

Hits: 67
0

Η άνοιξη πλημμύρισε το προπρονήπιο και έφερε μαζί της λουλούδια χρώματα και τραγούδια!!!

Hits: 63
0