Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
ΦΩΤΕΙΝΗ - Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

ΦΩΤΕΙΝΗ - Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

Ένα σχολείο για παιδιά της πιο ευαίσθητης και καθοριστικής ηλικίας που λειτουργεί με αγάπη, σεβασμό και γνώση και συνεργάζεται στενά με τους γονείς.
Στηρίζουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια κάθε παιδιού να μάθει ώστε να αναπτύξει το ιδιαίτερο δυναμικό του και να εξελιχθεί σε ένα άτομο το οποίο, έχοντας επίγνωση του εαυτού του και του κόσμου που το περιβάλλει, είναι ικανό να δραστηριοποιείται δημιουργικά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο χώρο του σχολείου μας τους δύο μοναδικούς συλλόγους σκύλων οδηγών στη χώρα μας, Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος και Ελληνική Σχολή Σκύλων-Οδηγών ‘Λάρα’.

Hits: 61
0

Στις 4 Οκτωβρίου ήταν οι παγκόσμια ημέρα των ζώων. Οι αγαπημένοι μας φίλοι γιόρταζαν και όλα τα παιδιά διασκέδασαν και έκαναν φοβερές κατασκευές.

Hits: 77
0

Με μεγάλη χαρά αποφασίσαμε όλοι μαζί να πάμε μια εκδρομή στο δάσος της τάξης μας και να κατασκηνώσουμε. Πρώτο βήμα να στήσουμε τη σκηνή μας…

Hits: 72
0

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού στο σχολείο μας για την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Hits: 142
0

Οι αίθουσες του νηπίου και του προνηπίου σήμερα ζωντάνεψαν με παιδικές φωνές, χρώματα και μουσική!

Hits: 107
0