Ιστολόγιο
  • school_fotini_paidikos_stathmos_nipiagogio_alimos.jpg

Ιστολόγιο

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.

Οι μεγάλοι του σχολείου μας, αγωνίστηκαν αυτήν την Κυριακή 20 Μαϊου 2018, στο 10ο Πρωτάθλημα Σκακιού για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Αλίμου και διέπρεψαν!

Hits: 54
0

Σήμερα, Παρασκευή 18 Μαϊου 2018, τα νήπια της ''ΦΩΤΕΙΝΗΣ'' επισκέφθηκαν το Μουσείο Ηρακλειδών στο Θησείο για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ''Κινέζικη υφαντική και μοτίβα''.

Hits: 93
0

Στο σχολείο της ''ΦΩΤΕΙΝΗΣ'' κατά την Άνοιξη δεν ανθίζουν μόνο τα λουλούδια αλλά και η καλλιτεχνική μας διάθεση και η όρεξη μας για δημιουργία κάθε είδους.

Έτσι, ξεφυλλίσαμε ένα βιβλίο που μιλούσε για τα έργα και τη ζωή ενός ζωγράφου, του κυρίου Γιάννη Μόραλη, ο οποίος λάτρευε να ζωγραφίζει με σχήματα και επηρεάστηκε βαθιά από την τέχνη του τανγκραμ.

Hits: 113
0

Χθες, Παρασκευή 11 Μαϊου 2018, τα νήπια της ''ΦΩΤΕΙΝΗΣ'' στα πλαίσια του εκπαιδευτικού θέματος ''Γνωρίζω τη γειτονιά μου'', επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά της γειτονιάς τους για να αγοράσουν τα απαραίτητα φρούτα και λαχανικά για τις ανάγκες του σχολείου τους.

Hits: 111
0

Θυμάστε όταν τον Ιανουάριο τα νήπια της ''ΦΩΤΕΙΝΗΣ'' έγιναν αγρότες και μάζεψαν τις ελίτσες απ' τα δέντρα του σχολείου μας;

Hits: 193
0

Newsletter

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να είστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας Εγγραφή